Infosessie 'Ongeval of ingreep gehad? Revalideren op SP Loco' - 28 september

Op donderdagavond 28 september organiseert AZ Turnhout een gratis infosessie over revalidatie op de afdeling SP loco, gericht op een breed publiek. Iedereen met interesse in het thema is welkom tussen 19.30 en 21 uur op campus Sint-Jozef.

De dienst SP locomotorische revalidatie, of kortweg SP Loco, is een hospitalisatieafdeling waar je als patiƫnt terecht kunt om te revalideren na onder andere een knie- of heupoperatie, een amputatie, een ongeval of uitgebreide brandwonden.

Je wordt voorbereid om veilig en zelfstandig naar je thuishaven te kunnen terugkeren na dergelijke aandoening of ingreep. Op deze afdeling verblijf je vaak langere periode, waar een gespecialiseerd revalidatieteam van kinesisten, ergotherapeuten, verpleging, artsen, sociale diensten en indien nodig een psycholoog jou met de beste zorgen omringt. Er wordt op basis van jouw doelen een revalidatieplan op maat gemaakt. Tijdens de nocturne wordt uitgelegd vanuit verschillende invalshoeken uit hoe het teaml samen met jou werkt aan een herstelplan.

Schrijf je in op de website events.azturnhout.be/nocturnesploco

Gepubliceerd op maandag 4 sep 2023 om 15:11