Infosessie AZ Turnhout: Gasthuis in het groen

Op donderdagavond 22 februari organiseert AZ Turnhout een gratis infosessie over de nieuwe ziekenhuissite, Gasthuis in het groen, gericht op een breed publiek. Iedereen met interesse in dit onderwerp is welkom.

In november kreeg AZ Turnhout de subsidies van de Vlaamse overheid toegewezen voor de bouw van een nieuw ziekenhuis. De bouwwerken zelf zullen starten in 2026 op campus Sint-Jozef. Het ziekenhuis streeft ernaar om in 2031 alle diensten van de huidige twee campussen samen te brengen in hun Gasthuis in het groen. De verantwoordelijke directieleden Jo Leysen en Griet Braekmans vertellen je op deze avond graag meer over de plannen voor hun nieuwe site met nadruk op het belang van duurzaamheid, flexibiliteit en integratie in een groene omgeving.

Wil je ondertussen al meer weten over Gasthuis in het groen, surf dan naar www.azturnhout.be/gasthuisinhetgroen. De infosessie is voor iedereen toegankelijk. Omwille van het beperkt aantal plaatsen, schrijf je best op voorhand in via de website events.azturnhout.be/gasthuisinhetgroen

Gepubliceerd op woensdag 24 jan 2024 om 13:42