Foto's voor communie of lentefeest bij de brandweer of politie

Binnenkort vieren heel wat kinderen hun communie of lentefeest. Wellicht zijn er ook op jullie school een aantal kinderen die zich op deze bijzondere dag voorbereiden of er vol spanning naar uitkijken. Politie Regio Turnhout en de Hulpverleningszone Taxandria draagt graag bij aan een deze onvergetelijke mijlpaal. 

Bij een communie of lentefeest horen doorgaans ook communie- of lentefeestfoto's. Sommige ouders hebben de voorbije dagen misschien al dankbaar gebruik gemaakt van het eerste voorjaarszonnetje om die foto's te maken, anderen wachten nog even af of zijn nog op zoek naar een originele of minder alledaagse setting voor zo'n fotoshoot. Daarbij kunnen de brandweer en politie een handje helpen. 

Op zaterdag 16 maart 2024 organiseren de Politie Regio Turnhout en de Hulpverleningszone Taxandria een fotoshootmoment met politie- en brandweervoertuigen. Kinderen kunnen zich dan van hun mooiste, stoerste of meest coole kant laten zien bij een politieauto, een politiemotor of een brandweerwagen. Meer zelfs, want Brandweervereniging Vlaanderen zorgt ook voor een aantal oude brandweerwagens die normaal gezien alleen te bezichtigen zijn in het brandweermuseum. Voor deze gelegenheid rijden de mooiste pareltjes uit de unieke collectie nog eens uit. Kinderen kunnen niet alleen voor of naast zo'n voertuig poseren, maar krijgen ook de kans om plaats te nemen in of op zo'n voertuig. Ze krijgen voldoende tijd om naar hartenlust foto's te maken bij meerdere voertuigen die ze straks vol trots kunnen delen met familie, kennissen, vrienden of klasgenoten.  

 De fotoshoot op zaterdag 16 maart 2024 is volledig gratis en vindt plaats op het terrein van Weelde Depot aan Geeneinde 54 in Ravels (Weelde-Statie). Vooraf inschrijven is noodzakelijk, maar kan heel makkelijk via onze website: Fotoshoot communie- of lentefeest op zaterdag 16 maart 2024 | Lokale Politie Regio Turnhout . Daar vind je ook alle praktische afspraken terug voor dit fotomoment.

Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 8 maart 2024.

Gepubliceerd op vrijdag 2 feb 2024 om 12:00