Eindejaarsactie Liever Lokaal - inschrijving lokale handelaars

Wat is Liever Lokaal? 

Tijdens de maanden december en januari zetten we de lokale handelaar veelvuldig in de kijker.

Daarnaast moedigen we consumenten aan lokaal te shoppen en stimuleren de samenwerking tussen de lokale handelaren en lokale besturen.

Hoe doen we dat? 

Van 9 december 2023 tot 14 januari 2024 zal de provincie Antwerpen de Liever Lokaal-campagne uitrollen om zo zijn lokale handelaren tijdens deze eindejaarsperiode extra onder de aandacht te brengen.

Bij iedere aankoop bij één van de deelnemende handelaren kunnen klanten kans maken op een van onze 3 fantastische NORTA e-bike ter waarde van €2 599. Deze hoofdprijs en prijsuitreiking zal worden voorzien door de provincie Antwerpen.

Maar daarnaast kan je ook als lokale handelaar ervoor kiezen om de prijzenpot in jouw winkel aan te vullen met een leuke extra prijs.

Enkel met jouw bereidwillige steun en enthousiasme kan deze campagne uitgroeien tot een succes en kunnen we het lokaal aanbod in jouw gemeente een boost geven!

Inschrijven kan nog tot 31 oktober.

Hoe kunnen consumenten deelnemen aan de actie in jouw winkel? Alle info kan je vinden op de wedstrijdpagina www.lieverlokaal.be

Lokale handel in de kijker

De provincie zet samen met het lokaal bestuur in om de lokale handelaars in de kijker te zetten. Aan de hand van infosessies, mediacampagnes en een mooie prijzenpot willen we consumenten stimuleren om lokaal te kopen. 

Deelnemen als handelaar is eenvoudig

Doet jouw handelszaak ook graag mee aan Liever Lokaal? Je hoeft er maar enkele dingen voor te doen:

  • Ben je enthousiast! Schrijf je dan snel in via deze link
  • Reclame maken bij je klanten, we bezorgen je gratis al het nodige promomateriaal
  • Vrijblijvend een extra prijs voorzien in je winkel
Gepubliceerd op dinsdag 24 okt 2023 om 07:15