Doe mee: fotowedstrijd Gezond Beerse in Beeld

Ondertussen bestaat onze gezondheidsraad 50 jaar! Om dit te vieren, organiseren we tijdens de gezondheidsmaand in mei enkele activiteiten in het kader van gezondheid, gezonde voeding en beweging.

Fotowedstrijd Gezond Beerse in Beeld

Bij de start van het nieuwe jaar zijn we benieuwd naar al dat verborgen talent voor fotografie in 2340. Ga jij graag op stap met je camera of maak jij non-stop foto’s met je smartphone? Dan is de fotowedstrijd van de gezondheidsraad echt iets voor jou!

Doe mee en maak kans op een geschenkbon van Unizo en jouw winnende foto op canvas.

Je hoeft geen kennis te hebben van fotografie om de perfecte foto aan te leveren. Wat wél telt, is de originaliteit van de beelden. Daarover zal een jury beslissen die uit alle inzendingen een winnaar selecteert in de categorieën voor 18-plussers en jongeren onder 18 jaar.

Het thema?

Beweging, gezondheid en gezonde voeding

Hoe deelnemen?

Ga aan de slag met je camera of smartphone en stuur jouw beeld door voor 2 april 2023.

  • Het beeld insturen doe je in een handomdraai via https://www.beerse.be/fotowedstrijd-bewegend-beerse-in-beeld. Opgelet: je foto mag niet groter zijn dan 25MB.
  • Op vrijdag 5 mei om 19.30 uur ben je van harte welkom op de feestelijke prijsuitreiking in Transfo 2340. Inschrijven op voorhand zal verplicht zijn. Meer info volgt later dit voorjaar.

Andere activiteiten in het najaar

Duid alvast aan in je agenda: 

  • 9 mei 2023 – 20 uur: filmavond ‘Supernova’ - in samenwerking met Amicitia
  • 25 mei 2023 – 20.15 uur: Chris Lomme & Simone Milsdochter - Daar mag je niet aan denken
Gepubliceerd op dinsdag 17 jan 2023 om 07:34