Naar inhoud

GC 't Heilaar en bibliotheek Beerse

GC 't Heilaar

(update 16/06)

De Vaart-balie in GC 't Heilaar opent op woensdag 17 juni opnieuw de deuren voor het publiek.
Bereid je bezoek voor en lees hier meer over de veiligheids- en hygiënevoorschriften.

-

(update 10/06)

Berenbende en andere vakantie-opvanginitiatieven vanuit de gemeente gaan door, mits enkele wijzigingen. Schreef je je kinderen in? Dan word je zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd door de organiserende dienst.

-

Aanvragen voor zaalhuur worden individueel bekeken en afgetoetst aan een aantal coronavoorwaarden. Wil je iets organiseren in het GC? Neem dan contact op met de Vaart-balie via tel. 014 600 770 of e-mail: vaart@beerse.be.Bibliotheek Beerse en Uitleenpost Vlimmeren

(update 22/07/20)

Maandag openen onze deuren voor het publiek en kan je ein-de-lijk zelf terug je boeken uitkiezen in de bibliotheek. Om het bibbezoek voor jou als klant zo veilig en aangenaam mogelijk te maken, zijn er enkele corona-huisregels van kracht.

Zo is het - naast de reeds gekende hygiëne- en afstandsregels - ook in de bibliotheek verplicht om een mondmasker te dragen gedurende het hele bezoek.
Omdat er slechts 20 personen tegelijk in de bib aanwezig mogen zijn, vragen we om je bibbezoek zo kort mogelijk te houden (max. 30 min).

Bereid je bezoek aan de bib voor en

Let op: nieuwe ingang

Onze collega’s van de dienst burgerzaken namen ondertussen hun intrek in de vroegere jeugdbibliotheek. Om de bezoekersstromen zoveel mogelijk gescheiden te houden, werd de ingang van de bibliotheek verplaatst: je komt de bibliotheek voortaan binnen via het pleintje achter de bib en JH Korridor.