Bespaar geld en energie met de Buurttournee van de Dienst Wonen & Energie!

Wil je ook minder betalen voor je verwarming en elektriciteit? Zijn je ramen aan vervanging toe of kan je gevel een opfrisbeurt gebruiken? Je bent niet alleen! Steeds meer mensen hebben plannen met hun woning. Maar waar begin je best mee? En wat is een goede aannemer of installateur? En hoe vraag je premies aan? Zoek je nog een goedkope lening voor je plannen? De dienst Wonen & Energie komt je te hulp!

Met de Buurttournee brengt de Dienst Wonen & Energie haar advies en expertise tot bij jou in de buurt! Vanaf oktober 2023 tot juni 2024 trekken we van buurt naar buurt in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. Telkens staan onze deskundige experten voor je klaar. Je kan dan zonder afspraak en geheel vrijblijvend langskomen.

Vraagt je dossier meer tijd, dan boeken ze ter plaatse direct een vervolgafspraak in. Een renovatiecoach komt graag aan huis om je verder te helpen. Of wil je gewoon eens een kijkje nemen naar de Wonen & Energie-stand? Ook dan ben je steeds welkom!

woensdag 11 oktober van 14 tot 18 uurbuurthuis van Den Hout Noord in Beerse (Heidestraat 17B)
zaterdag 14 oktober van 11 tot 15 uurSint Annaplein in Oud-Turnhout
donderdag 26 oktober van 16 tot 20 uurparking van de Kerk van Zevendonk in Turnhout
dinsdag 14 november van 16 tot 20 uurhet buurthuis van de Bloemenwijk in Vosselaar

Extra data volgen later.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kan je een mail sturen naar wonen@stadsregioturnhout.be of bellen op het nummer 014 44 33 95.

Gepubliceerd op dinsdag 19 sep 2023 om 08:47