Ken jij het Brooddozenteam van vzw De Watertoren al?

Elk kind verdient een gevulde boekentas aan het begin van het schooljaar en een rugzak voor meerdaagse uitstappen. Vzw De Watertoren regelt dit via hun Brooddozenteam, bijna gratis!

Een boekentas kost 5 euro en wordt gevuld met een volle pennenzak, een brooddoos, een leesboekje, kaften, notaboekje ... allemaal aangepast aan de leeftijd van het kind. Je kinderen kunnen tot drie keer bij De Watertoren terecht voor een boekentas:

  • Eenmaal tijdens de kleuterschool
  • Eenmaal tijdens de lagere school
  • Eenmaal tijdens de middelbare school

Daarnaast zitten in de rugzak ook één of meer waardebonnen die je in de kledingwinkel van De Watertoren kan besteden. Voor de meerdaagse uitstap in de lagere school voorziet het team een rugzakje met een gevulde toilettas voor slechts 2 euro. Afhankelijk van wat de school vraagt, kunnen er ook rubber laarzen, een petje, slaapzak, lakens, zonnebril, turnpantoffels en meer in zitten.

Meer info

Wil je weten of je in aanmerking komt? Kom dan even langs bij De Watertoren (Boudewijnstraat 18) of vraag het aan je maatschappelijk assistent. Heb je vragen? Stuur een mailtje naar info@de-watertoren.be 

Gepubliceerd op vrijdag 5 jul 2024 om 07:11