Berenbende

UiT Agenda Berenbende

Inhoud

Kinderen kunnen tijdens schoolvakanties genieten van het gevarieerde aanbod van activiteiten georganiseerd door Berenbende. Op een Berenbendeactiviteit staan spel en plezier centraal, kinderen kunnen kiezen uit knutselen, avontuur, sport, ontspanning, actie.

Voorwaarden

  • alle kinderen kunnen deelnemen aan Berenbende activiteiten
  • je dient op voorhand in te schrijven en de juiste contactgegevens te bezorgen
  • houdt rekening met de leeftijden waarvoor een activiteit bedoeld is
  • een inschrijving is pas definitief na betaling
  • Voor een berenbendekamp kan je enkel inschrijven voor een hele week. Het is dus niet mogelijk om voor losse dagen in te schrijven. (Bij IBO kinderopvang kan je wel inschrijven voor losse dagen. Contact: ibo@beerse.be

Procedure

  • schrijf je in via de webshop of via de balies van sport of vaart
  • na betaling ontvang je een bevestiging van de inschrijving

Kostprijs

Je kan de inschrijving betalen via de webshop Recreatex - Inloggen
In het rood staan de nog te betalen activiteiten.
Of je kan langsgaan in het sportcentrum, Rerum Novarumlaan 31,  om de factuur te betalen.

Meer info

Leeftijden

Bij elke activiteit staat de geschikte leeftijd vermeld. Kijk dit na bij inschrijven.

Zowel voor jouw kind en voor onze begeleiders is het niet fijn wanneer de activiteit niet past bij de leeftijd van je kind. Twijfel je om één of andere reden of de activiteit geschikt is? Neem zeker contact op met ons, wij geven je graag antwoord op je vragen.

UiTPAS kansentarief

Heeft je kind een UiTPAS met kansentarief? Dan betaal je 20% van de prijs die in dit boekje staat aangegeven. Opgelet: hiervoor dien je wel je UiT-pasnummer ter controle mee te sturen.

Klik hier voor meer informatie over het UiTPAS kansentarief

Volzet/Vrije plaatsen

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan verwittigd. Wachtlijsten voor Berenbendekampen blijven geldig tot de eerste activiteitsdag.

Annuleren activiteit

Kan je kind om welke reden dan ook niet deelnemen, dan kan je de inschrijving annuleren: mail naar vaart@beerse.be of bel ons op 014 600 770.

Annuleer je langer dan 1 maand vooraf, dan betalen we je het inschrijvingsgeld terug.
Annuleer je minder dan 1 maand vooraf, dan betalen we het inschrijvingsgeld enkel terug wanneer je een doktersattest kan voorleggen.


OPGELET! Bij elke terugbetaling wordt een administratiekost van 20 euro in rekening gebracht.

Voor- en na-opvang

We voorzien gratis 30 minuten voor- en na opvang. Je kan je kind dus brengen vanaf 8.30 uur en ophalen tot 16.30 uur. 

Fiscaal attest

Na de laatste activiteit van het jaar sturen wij automatisch een fiscaal attest op. Ben je dit kwijt of heb je het toch niet aangekregen kan je ons altijd een seintje geven en sturen we het nog eens op.

Je krijgt een belastingvermindering voor de kosten die je maakt voor de opvang van jouw kinderen. Kinderopvang is ruim opgevat: ook onkosten voor activiteiten van erkende of gesubsidieerde jeugdwerkverenigingen of sportorganisaties komen in aanmerking voor belastingvermindering. Voorbeelden zijn: kosten voor deelname aan een kamp, speelpleinwerking, deelnemen aan een atelier,...

Voor wie

Burger