Arnout Van den Bossche - Coach

Koop tickets
  • vr 25 april 2025 van 20:15 tot 22:00
Dit is een UiTPAS activiteit.

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om ‘te werken aan jezelf’. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.

Wil je weten hoe je erin slaagt om ‘je essentie te leven’ of om ‘je emotionele blokkades op te lossen’? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow ‘Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

Arnout Van den Bossche is een stand-upcomedian, bekend van zijn theatershows ‘Burn-Out voor Beginners’ en ‘De Relatiefluisteraar. Hij toerde daarmee door Vlaanderen en Nederland, goed voor meer dan 600 shows voor 100.000 personen. Met beide shows stond hij in 2020 zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

www.arnoutvandenbossche.be

met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische federale overheid via Flanders Tax Shelter

COMEDY locatie GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 | prijs 25 euro (basis) - 20 euro (-26) - 12,5 euro (EDC) - 5 euro (UiTPAS)

Locatie

GC 't Heilaar
Heilaarstraat 35 , 2340 Beerse

Prijs

  • Basistarief 25
  • -26 20

Reserveer

Leeftijd

vanaf 16

Organisatie

Vaart
Heilaarstraat 6 , 2340 Beerse